2011 - De Zotste Nacht

Zaterdag 5 februari werd ongetwijfeld de zotste nacht van Kuurne in 2011 !

Niemand minder dan Henk Rijckaert en de Loco Loco Disco Show kwamen naar de ezelsgemeente afgezakt. Dj Lotto en de 70-80 huis dj's maakten de affiche compleet. Bovendien spoorden de organisatoren met hun zotste nacht alvast het publiek aan om ook in topvorm te verkeren.
 

 

Na de succesvolle "Alle 13 goed" in 2010 wou het 70-80 comité humor, cultuur en fuiven opnieuw mixen. De editie 2011 sloot hier perfect bij aan en bood zich nu al aan als : zot, zotter, zotst. Zoals u in de krant "De Kuurnaire" kan lezen wordt de voorstelling van Henk Rijckaert alvast een ideale opwarmer.

 

Top of the bill waren de Nederlandse Loco Loco Disco Show die heel fel aan "Wipneus en Pim" doen denken. Dit duo-dj was eerder al in Kuurne te gast. Hun zotte alternatief is nu voor het eerst te zien in West- en Oost-Vlaanderen. Ze zijn een hype in Holland en zijn er gecatalogeerd als te gek.

 

DJ Lotto, de Kortrijkse stadsdj staat garant om iedereen uit zijn of haar bol te laten gaan. En de vertrouwde 70-80 djs hebben een zotte geheime act in petto.
 

 

Bezoeker moesten meedoen
Een succeseditie op 5 februari lukte door het publiek dat voluit meedeed. Iedereen liet zich in deze sfeer onderdompelen door : om ter zotst te dansen, het onnozelst te lachen of heel gek verkleed te zijn. Je moest gewoon weg ne keer durven zot uit de hoek komen, klinkt het bij de organisatie.

 

 
 
Affiche-2011_710
20:30 - Henk Rijckaert
22u30 - LOCO LOCO DISCOSHOW

© vzw 70-80, Toukon.be, i.s.m. Gemeente Kuurne., t.g.v. StuBru De Warmste Week

HET WARMSTE FEEST VAN KUURNE - KUBOX KUURNE - 13 december 2019